ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUNCII, DIN CĂLDURA PROPRIEI CASE

https://www.youtube.com/watch?v=vY_Kprd-lyI

Fără a avea pretenția de a fi descoperit roata, jurnaliștii de la CNS TV au agreat invitația tutoror celor din jur, de a ne găsi preocupări, din fotoliu, de acasă, la vremea când picnicurile de altădată, la care participam de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, sunt doar o amintire. Dar să apelăm la cunoștințele unui specialist pentru a vedea rădăcinile istorice ale Zilei Internaționale a Muncii. Cine altul mai în măsură să ne vorbească despre această zi e mai nimerit decât profesoara Elena Preda, inspector școlar disciplina istorie?
Pasionata profesoară din liniștea grădinii sale din Târgu Neamț ne vorbește despre paternitatea Zilei Internaționale a Muncii.De altfel în antichitate sărbătoarea aceasta se numea FLORALIA, sărbătoarea florilor, a bucuriei de a trăi, a naturii care reînvie la viață sub soarele bland al primăverii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

ȘEDINȚĂ DE ÎNDATĂ PENTRU TABLETELE ELEVILOR

Articolul următor

PSD ACUZĂ PNL-UL LOCAL DE ÎNGÂMFARE, TUPEU ȘI NEPĂSARE

Articole asemănătoare
Citește știrea

INTERPELARE SENATORIALĂ

https://www.youtube.com/watch?v=ekcsKHC0XJUSenatorul romaşcan Eugen Țapu-Nazare a adresat o interpelare primului ministru al României, solicitând demiterea ministrului finanţelor publice Orlando…