Vindeau cannabis, ecstasy, “speed” și… au fost reținuți

Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce au vândut cannabis, pastile ecstasy şi “speed” unor consumatori din municipiul Cluj-Napoca.

Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce au vândut cannabis, pastile ecstasy şi “speed” unor consumatori din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 26.05.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept. În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2020 – 2021, inculpaţii au comercializat cannabis, pastile ecstasy şi ‘speed’ către consumatori de pe raza municipiului Cluj. La data de 26.05.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca în urma cărora au fost ridicate aproximativ 290 de grame de cannabis, grindere, cântare electronice, sume de bani şi alte bunuri ce au legătură cu activitatea infracţională“, se arată într-un comunicat publicat, joi, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, cele două persoane vor fi prezentate Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

John Davis, unul dintre artiștii Milli Vanilli, răpus de COVID-19

Articolul următor

Tarom anunță noi condiții de călătorie

Articole asemănătoare
Citește știrea

Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor

Un salvamar a fost jefuit în timp ce acorda primul ajutor, pe o plajă din Costineşti. În momentul în care a realizat că i-a dispărut telefonul, salvamarul a început să strige după ajutor. Norocul lui a fost un jandarm, din Timişoara, aflat în concediu pe litoral care a alergat după hoţ şi a reuşit să-l imobilizeze. Acesta a sunat la 112, iar hoţul a fost predat poliţiştilor.