[Video] Șoarece cu… poftă de ciocolată într-un hipermarket din România

Imaginile cu un șoarece care mânca ciocolată într-un hipermarket din Cluj-Napoca au devenit virale.

Imaginile cu un șoarece care mânca ciocolată într-un hipermarket din Cluj-Napoca au devenit virale.

Un clujean a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, atunci când mers la cumpărături. La rafturile cu dulciuri, bărbatul a dat peste un șoarece care se bucura de un ou de ciocolată, la un pas de una din casele de marcat.

Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul care a filmat scenele, potrivit Știri de Cluj.

Bărbatul a postat filmarea pe internet, iar în scurt timp aceasta a devenit virală.

În replică, reprezentanții hipermarketului au transmis că este vorba despre un incident izolat și că urmează să elucideze împrejurările în care șoarecele a pătruns în magazin.

Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizări avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta.”, au transmis reprezentanții hipermarketului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Cîţu anunţă scăderea ratei şomajului. "Cel mai mic număr de şomeri din martie 2020"

Articolul următor

Ce ne va ajuta să învingem pandemia. Opinia unui profesor universitar britanic

Articole asemănătoare
Citește știrea

Alcoolemie record: 4,19 la mie

Procurorii din Reghin au sechestrat maşina unui bărbat de 45 de ani, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat. Individul nu se afla la prima abatere. Din contră, bărbatul a mai fost condamnat de trei ori pentru infracţiuni similare.