Video | Profesor filmat în timp ce făcea striptease în faţa elevilor. A mimat scene erotice cu o elevă de 16 ani

Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Un profesor de muzică care lucra cu jumătate de normă la Liceul Jean Monet, dar şi la o altă şcoală din Capitală, le-ar fi predat elevilor o lecţie de striptease.

Pe ritmuri muzicale bine alese, profesorul a mimat scene erotice cu o elevă de 16 ani. Totul s-a întâmplat la o petrecere la care au participat mai mulţi adolescenţi, care aplaudau şi încurajau dansul lasciv al profesorului. Filmuleţul a ajuns pe contul de Instagram al unei eleve şi de aici s-a răspândit.

Vezi video aici!

După ce clipul a devenit viral, profesorul şi-a dat demisia atât de la liceu, cât şi de la şcoala unde preda. Conducerea liceului Jean Monet spune că profesorul susţine că este vorba despre o confuzie, iar cel care apare în imagini nu este el. Poliţiştii anchetează cazul.

Nu este primul scandal în care este implicat liceul Jean Monnet. În 2011, un profesor de sport a fost acuzat de o elevă de viol. Acesta a fost condamnat la 3 ani si jumătate de închisoare cu suspendare.

 

Sursă Observatornews.ro

Total
18
Shares
1 comment
  1. Mare chestie ce a facut. Omult poate face ce vrea in timpul liber, indiferent de meseria de baza!
    Si 2 la mana fetele, in ziua de azi de 16 ani 90%sunt dezvirginate😂 despre ce vbm….ca parinti le credeti “pure si …..” …bravo voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

PAPA Francisc îl va canoniza pe un preot ucis în lagărul de la DACHAU! Jurnalist și profesor universitar, preotul a predicat împotriva naziștilor

Articolul următor

Palatul Cotroceni, iluminat în portocaliu - Câte violențe împotriva femeilor și fetelor din România au fost raportate în 2020

Articole asemănătoare
Citește știrea

400.000 de euro pentru un WC PUBLIC

Are un lift imens, trepte placate cu granit și o capacitate de 11 persoane. Totul a costat 2 milioane de lei, iar ideea faraonică a fost pusă în aplicare, la Pitești, de fostul primar social-democrat.