[Video] Pietoni loviți pe zebră. Accidentul surprins de camerele de supraveghere

Două persoane din Tecuci au fost spulberate de o maşină scăpată de sub control. Accidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Două persoane din Tecuci au fost spulberate de o maşină scăpată de sub control. Accidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Două persoane din Tecuci au fost spulberate de o maşină scăpată de sub control.

Accidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Cei doi pietoni, o femeie și un bărbat, traversau strada regulamentar, când au fost loviți de o mașină, care a venit în viteză pe prima bandă de circulație.

Martorii au sunat imediat la 112. La fața locului au sosit echipajele de poliție şi o ambulanţă, iar victimele au fost transportate la spital.

Șoferul vinovat este anchetat acum de poliție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

[Video] Percheziții la angajații unei benzinării. O tonă de combustibil lipsă

Articolul următor

Copii intoxicați cu monoxid de carbon

Articole asemănătoare
Citește știrea

MĂSURI ANTI-GĂLĂGIE

Nivelul de zgomot produs de traficul rutier de pe DN 2 – E 85 și care îi afectează pe cei ce locuiesc în apropierea șoselei naționale se află în atenția Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care intenționează să adopte mai multe măsuri pentru diminuarea disconfortului fonic produs de trafic. În acest sens, Primăria Municipiului Roman a publicat săptămâna aceasta o documentație a CNAIR care îi privește pe locuitorii municipiului aflați în apropierea DN 2 – E 85.