[VIDEO] După crosa de golf urmează ciocanul. Șofer nervos a amenințat cu un ciocan un alt participant la trafic

Incident grav în traficul din Capitală. Un bărbat nervos a amenințat astăzi un alt șofer cu un ciocan. Conflictul a fost filmat de persoane care se aflau în apropiere.

Incident grav în traficul din Capitală. Un bărbat nervos a amenințat astăzi un alt șofer cu un ciocan. Conflictul a fost filmat de persoane care se aflau în apropiere.

„Bă, vezi pe unde mergi că îți sparg capul cu ăsta!”, a strigat șoferul nervos, fluturând un ciocan pe geam.

Vali Stan, jurnalist Digi24: Bărbatul riscă un dosar penal pentru amenințare, însă în momentul de față ancheta nu poate să înceapă, pentru că șoferul amenințat nu a depus plângere, polițiștii nu au primit din partea lui o astfel de sesizare, până în momentul de față.

Persoana are la dispoziție 30 de zile, iar dacă va face acest lucru, atunci polițiștii pot să înceapă ancheta. În paralel, oamenii legii încearcă să îl identifice pe șoferul agresiv, ei având numărul de înmatriculare a mașinii.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului, în zona Cotroceni.

Este o perioadă în care apar tot mai multe astfel de imagini în traficul din București. Amintim de incidentul de acum două săptămâni, când un cuplu a agresat un alt șofer, distrugând și mașina acestuia, folosindu-se de o crosă de golf. Ei au fost trimiși în judecată și urmează ca instanța să stabilească ce pedepse vor primi aceștia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Ce date sunt necesare pentru a obține pașaportul Covid

Articolul următor

Cercetătorii au inventat un prototip de mască, dotată cu senzori, care detectează coronavirusul

Articole asemănătoare