Video | Dealer prins în flagrant de polițiști. Marfa valora sute de mii de euro

Un bărbat care ar fi ridicat un colet cu 2 kilograme de substanţe interzise a fost prins în flagrant de polițiștii din Iași, potrivit realitateadeiasi.net.

Un bărbat care ar fi ridicat un colet cu 2 kilograme de substanţe interzise a fost prins în flagrant de polițiștii din Iași, potrivit realitateadeiasi.net.

Autoritățile au prins în flagrant delict, luni, în București, un bărbat, care ar fi ridicat un colet cu 2 kilograme de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Coletul ar fi fost expediat din Țările de Jos.

În urma cercetărilor, a reieșit că bănuitul ar fi comandat substanțe psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializate în orașele București și Iași.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea sa, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere legală.

Din primele informații, cantitatea de substanţe psihoactive ar fi putut duce la obţinerea unor profituri ilicite de peste 1.000.000 de lei.

Mai mult, acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cercetările sunt în desfășurare, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.

Percheziții de amploare, pe Valea Prahovei

Autoritățile au efectuat, marţi, 11 percheziţii domiciliare, în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite că au vândut droguri de risc şi mare risc în staţiunile de pe Valea Prahovei, informează realitateadeprahova.net.

În urma cercetărilor, membrii grupării ar fi comercializat canabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către diverşi consumatori. Până în prezent au fost identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat de la aceştia cu droguri pentru consum.

,,În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au desfăşurat activităţi de deţinere şi comercializare de droguri de risc şi mare risc către diverşi consumatori de pe raza localităţilor Sinaia, Azuga şi Buşteni, la preţul de 60 lei gramul de canabis, 60 lei comprimatul de ecstasy şi 100 de euro gramul de cocaină”, spun anchetatorii.

După percheziţiile domiciliare, au fost descoperite şi ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor, precum şi diferite sume de bani.

,,72 de mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri”, se arată într-un comunicat de presă.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, aniversează împlinirea vârstei de 70 ani

Articolul următor

Polițist înjunghiat la o terasă din Botoșani

Articole asemănătoare