Vești bune. Vom avea „Untold”

După doi ani de penurie, iubitorii de evenimente în aer liber de mari dimensiuni au motive de bucurie. Anul acesta se va organiza festivalul Untold de la Cluj. Momentan, au voie să participe doar cei vaccinați, însă organizatorii sunt optimiști și spun că autoritățile vor permite accesul și celor care se testează negativ sau care au făcut deja boala și au dezvoltat anticorpi.

După doi ani de penurie, iubitorii de evenimente în aer liber de mari dimensiuni au motive de bucurie. Anul acesta se va organiza festivalul Untold de la Cluj. Momentan, au voie să participe doar cei vaccinați, însă organizatorii sunt optimiști și spun că autoritățile vor permite accesul și celor care se testează negativ sau care au făcut deja boala și au dezvoltat anticorpi.

Între 9 și 12 septembrie se va desfășura festivalul de la Cluj, Untold, eveniment așteptat de tinerii pasionați de mai bine de 2 ani. Anunțul vine la scurt timp după ce guvernul a dat liber le evenimente desfășurate în aer liber cu mai mult de 5.000 de participanți. Cei care vor să meargă trebuie să facă dovada vaccinării. Este primul festival mare care se reia după ce România a trecut de pragul critic de infectări.

Eduard Chereji, organizator Untold, a declarat că, mai mult ca sigur anul acesta se va desfășura și festivalul Neversea.

Azi e ziua Untold, dar cu siguranță vom avea vești și despre Neversea. Este o veste extraordinară, iar la ora actuală autoritățile au decis să participe doar cei vaccinați, dar, în funcție de cum va merge vaccinarea, cred că le vor da dreptul și celor care se testează și nu au sau celor care au avut deja Cvoid-19 și au dezvoltat anticorpi. Suntem pregătiți, iar mutarea în septembrie ne va da speranța că vom avea artiștii pe care îi dorim. Eram dezamăgiți, până acum, pentru că nu vom avea garanția că ne vor da voie autoritățile să organizăm festivalul, dar acum lucurile sunt clare”, a spus Chereji.

Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză. Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii”, se mai arată în comunicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

O nouă taxă: "Rablele" de peste 15 ani, luate în vizor

Articolul următor

Coronavirus în România, 8 iunie 2021. Puţin peste 300 de pacienţi COVID se mai află la ATI

Articole asemănătoare
Citește știrea

ZIUA ARMATEI

https://www.youtube.com/watch?v=huzOpnuLTPgVineri, 25 octombrie, în Cimitirul Eroilor s-a desfăşurat un ceremonial militar-religios dedicat Zilei Armatei Române. Au participat militari,…