Tren cu 30 pasageri deraiat. De vină ar fi… o vacă

Aproximativ 30 de călători au petrecut câteva ore în mijlocul câmpului, după ce trenul în care se aflau, personalul Interregio Iaşi-Dorohoi, a deraiat.

Aproximativ 30 de călători au petrecut câteva ore în mijlocul câmpului, după ce trenul în care se aflau, personalul Interregio Iaşi-Dorohoi, a deraiat.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţi Hlipiceni, joi, în momentul în care o vacă, aflată la păscut în apropierea căii ferate, a sărit în faţa trenului de călători.

Conductorul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cu bovina, astfel că locomotiva a lovit-o în plin, corpul acesteia ajungând sub roţi, provocând deraierea părţii frontale a trenului.

Reprezentanţii companiei care administrează ruta Dorohoi Iaşi au venit cu o soluţie de avarie, pentru a putea duce călătorii la destinaţie în continuare, scrie monitorulbt.ro. Două trenuri au plecat în acelaşi timp din Dorohoi, respectiv Iaşi, garniturile întâlnindu-se chiar la locul unde a avut loc accidentul. Pasagerii erau, astfel, transferaţi dintr-un tren în altul, acestea făcând ulterior cale întoarsă de la Hlipiceni în gările de unde au pornit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Un bărbat din Neamț riscă să-și piardă rinichii, după ce a luat Paracetamol un an întreg să se protejeze de COVID

Articolul următor

Protest inedit al transportatorilor de marfă: Viteză redusă pe cele mai importante artere de trafic din ţară

Articole asemănătoare
Citește știrea

Anunț CFR: Aplicație mobilă pentru a cumpăra bilete de tren

CFR Călători a anunțat că lansează, joi, aplicația mobilă care permite cumpărarea biletelor online. În primă fază, aplicația funcționează doar pe telefoanele cu sistemul de operare Android. CFR a precizat că este vorba de o perioadă de probă de 30 de zile, la finalul căreia se vor face updatări în funcție de sugestiile călătorilor.