Trei afgani descoperiți într-un camion cu pepeni

Descoperiți ascunși printre pepeni. Vorbim despre trei persoane de origine afgană, care au încercat să intre ilegal în România, ascunse în compartimentul marfă al unui autocamion ce venea din Grecia și care era încărcat cu pepeni. Cei trei au fost descoperiți la Frontiera Bechet

Descoperiți ascunși printre pepeni. Vorbim despre trei persoane de origine afgană, care au încercat să intre ilegal în România, ascunse în compartimentul marfă al unui autocamion ce venea din Grecia și care era încărcat cu pepeni. Cei trei au fost descoperiți la Frontiera Bechet.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 27 de ani, care conducea un ansamblu rutier.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pepeni verzi din Grecia pentru o societate din România.

Verificând mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că, în compartimentul de marfă, se aflau ascunși trei bărbaţi, cetăţeni străini.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că cei trei sunt cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Greciei, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Tot la verificări, tinerii au mai declarat polițiștilor de frontieră faptul că intenționau să ajungă în Franța.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, atât șoferul şi cei trei afgani, cât și mijlocul de transport, urmează să fie preluaţi în cursul acestei zile de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, anunță Poliția de Frontieră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Nou cod galben de furtuni și ploi

Articolul următor

Cu un picior amputat şi fără documente, a cerut să fie „înviat”

Articole asemănătoare