CNS24.ro - Știri proaspete, corecte și obiective!

Trambulină pentru copii, montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje, în Chişinău – FOTO&VIDEO

O trambulină pentru copii a fost instalată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje din Chișinău. Oamenii legii s-au autosesizat după ce în spațiul online au apărut filmări.

În urma imaginilor apărute pe rețelele sociale, Poliția a sesizat administrația publică locală, autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului. Astfel, trambulina a fost demontată, pentru a preveni o posibilă tragedie.

„Caz ieșit din comun pe acoperișul unei bloc cu 17 etaje de pe Bd. Dacia din Capitală. Unii localnici au filmat cum pe acoperișul acesteia viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau. Poliția s-a autosesizat imediat și a întreprins toate acțiunile de rigoare, intervenind în vederea prevenirii unui eventual pericol pentru persoanele care foloseau acest spațiu de joacă”, scrie Poliția Republicii Moldova într-o postare pe Facebook.Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus.

Oamenii legii îndeamnă oamenii să fie precauți, pentru că “orice minut de neatenție ne poate costa viața a tot ce avem mai scump”.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Cum să nu pierzi niciodată la "X şi 0". Trucul incredibil

Articolul următor

A vrut să pârlească o găină cu spray-ul. Ce a ieșit este demn de o comedie absurdă

Articole asemănătoare