Tragedie în Neamț: Prins sub tractorul pe care-l conducea

Un bărbat a murit într-un accident produs pe un drum forestier din județul Neamț. Și-a dat ultima suflare după ce a fost prins sub tractorul în care se afla.

Un bărbat a murit într-un accident produs pe un drum forestier din județul Neamț. Și-a dat ultima suflare după ce a fost prins sub tractorul în care se afla.

Un bărbat în vârstă de 52 ani și-a găsit sfârșitul miercuri seară după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier din comuna Bicazu Ardelean.

Pompierii voluntari din comună, un echipaj cu ambulanţă, pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi o ambulanţă SMURD, sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

În urma accidentului produs, conducătorul auto a rămas prins sub tractor. Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil din cauza drumului accidentat şi îngust, toate accesoriile necesare intervenţiei fiind transportate cu o maşină de teren. Forţele de intervenţie, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au scos victima de sub tractor. Aceasta prezenta semne incompatibile cu viaţa“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, citat de Agerpres.

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.


Foto: Realitatea

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Val de glume pe seama elicopterului american aterizat forţat în capitală

Articolul următor

Alertă: Zeci de tone de carne de pui cu salmonella în România

Articole asemănătoare