Tătaru și-a anunțat susținerea pentru Cîțu la șefia partidului

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în Guvernul Orban, îi întoarce spatele președintelui PNL. Acesta a anunțat, miercuri, că îl susține pe Florin Cîțu la șefia partidului.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în Guvernul Orban, îi întoarce spatele președintelui PNL. Acesta a anunțat, miercuri, că îl susține pe Florin Cîțu la șefia partidului.

Fostul ministru al Sănătății în Guvernul Orban și șeful organizației din Vaslui a PNL, Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri, că îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia partidului.

Încă de când am ales să fiu medic și să trec prin toate etapele profesionale, am simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă. Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică.
Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale.
Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor.
Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile…
Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj.
Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit.
Florin Cîțu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României.
Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor.

Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI!

Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui.
Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții
“, a scris Nelu Tătaru, miercuri, pe Facebook.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Ministrul Muncii a dat asigurări că vârsta de pensionare nu va crește

Articolul următor

Aproape 1.500 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, raportate în România

Articole asemănătoare