Tânărul dat dispărut și căutat în Siret a fost găsit. Dormea în casa unui prieten

Un bărbat de 22 de ani, aflat la o petrecere în noaptea de duminică spre luni, a dispărut și este căutat în apele râului Siret.

Tânărul dispărut în noaptea de duminică spre luni în timp ce participa la o petrecere pe malul râului Siret a fost găsit de poliţişti după 6 ore de căutări. Bărbatul în vârstă de 20 ani se afla în locuinţa unui prieten unde plecase să se culce fără să îşi anunţe prietenii, informează Agerpres.

În jurul orei 04.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un tânăr de 20 ani, din localitatea Icuşeşti, a dispărut în timp ce se afla la un grătar împreună cu mai multe persoane, pe malul râului Siret, din localitatea Ion Creangă. Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla tânărul, datorat debitul crescut al râului Siret şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a acţionat cu operativitate pentru localizarea şi identificarea acestuia. După aproximativ 6 ore de căutări, tânărul a fost identificat de poliţişti într-o locuinţă de pe raza localităţii Ion Creangă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

La misiunea de căutare a tânărului au participat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale însoţiţi de un câine de căutare, pompieri din cadrul Detaşamentului Roman şi voluntari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Ei sunt muncitorii morți, dintre care un român, după ce o școală s-a prăbușit în Belgia | Video

Articolul următor

Indonezia trece de două milioane de cazuri Covid. Experții spun că numărul real ar fi de 10 ori mai mare

Articole asemănătoare