Sute de elevi şi profesori din Vâlcea, confirmați cu COVID. 12 şcoli au trecut toate clasele în online

Potrivit DSP, cele mai multe cazuri de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 active în prezent sunt în rândul elevilor – 355, în rândul profesorilor şi personalului auxiliar fiind înregistrate 66 de cazuri.Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea au precizat că din cauza acestor îmbolnăviri, 100 de clase din 41 de şcoli au suspendate cursurile cu prezenţă fizică şi alte 12 au solicitat trecerea în sistem online a tuturor claselor, în baza Ordinului ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii nr. 5338/1082/01.10.2021.Cele mai multe şcoli cu activitatea trecută în sistem online sunt din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde rata de incidenţă a trecut de 11 cazuri noi de îmbolnăvire la mia de locuitori.

Între aceste şcoli sunt patru colegii (Colegiul Naţional de Informatică “Matei Basarab”, Colegiul Naţional Alexandru Lahovari, Colegiul Energetic şi Colegiul Economic), Seminarul Teologic Ortodox şi una dintre cele mai mari grădiniţe cu program prelungit din oraş – Ostroveni 2.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

LEGILE PUTERII. Claudiu Năsui: „Avem soluția pentru scăderea facturilor la energie cu 32%”

Articolul următor

VIDEO | Tribunele unui stadion din Olanda s-au prăbușit cu tot cu suporteri, la finalul unui meci

Articole asemănătoare
Citește știrea

Român condamnat la 350 de ani de închisoare. Povestea lui Ilie Țărcuș

Un bărbat din Argeş se poate declara campion naţional la numărul de ani de închisoare la care a fost condamnat. Nu mai puțin de 350 de ani ar fi trebuit să stea în spatele gratiilor argeşeanul care și-a început activitatea infracțională în 1968. Nu-și mai amintește de câte ori a fost dus la penitenciar, dar se mândrește că a reușit să rămână în libertate în ultimii șapte ani.