Sorin Cîmpeanu, reacție de ULTIM MOMENT în scandalul profesoarei antivacciniste: “Atitudinea este irațională, iresponsabilă și intolerabilă”. Ce RISCĂ cadrul didactic

“Atitudinea sa este irațională, iresponsabilă, intolerabilă. Un porfesor de muzică predă muzică sau educație muzicală. Este plătită de statul român pentru a preda muzică și nu pentru astfel de aberații. Să spui că <<spitale sunt abatoare>> este o desconsiderare față de medicii care salvează vieți.

O altă problemă: purtarea măștii de protecție este obligatorie în școli. Am cerut demararea unei cercetări disciplinare. Organele de poliție vor stabili în baza legii privind zadarnicirea și combatere bolilor ce măsuri și sancțiuni se impu. Luni dimineață , reprezentanți ai Corpului de control din Ministerul Educației vor fi acolo să se asigure că sancțiunea va fi pe măsură (…). Nu vreau să anticipez, dar dacă se va ajunge la desfacerea contract de muncă, nu se va mai putea prezența la concurs”, a declarat Cîmpeanu, sîmbătă seara, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii “100% Tu decizi”, de la Realitatea PLUS. 

Ministrul a făcut chiar și un apel la părinți, profesori și elevi, deopotrivă, cărora le-a cerut “să se informeze de la cei care au competențe să ofere informații despre vaccinare”. 

| Sursă: Realitatea.net

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Urmărire ca-n filme, în Prahova: Urmărit național, împușcat de polițiștii de care încerca să scape

Articolul următor

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Moscova! Cum arată traseul spre marea finală

Articole asemănătoare
Citește știrea

Copil mușcat de față de un cal

Un minor în vârstă de 14 a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a fost muşcat de zona feţei de un cal. Incidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Scheiu de Jos.