Simion (AUR): “Nu aș putea să mă aliez cu PSD, are un frate mai mic cu care conduce România prin rotație”

George Simion a lansat mai multe atacuri către PSD și PNL, pe care le acuză că fac parte din „sistem”. Liderul AUR mai susține că nu se va alia cu PSD sau cu un alt partid parlamentar.

George Simion a lansat mai multe atacuri către PSD și PNL, pe care le acuză că fac parte din „sistem”. Liderul AUR mai susține că nu se va alia cu PSD sau cu un alt partid parlamentar.

George Simion a declarat că „facem alianță doar cu românii, nu facem alianță cu partidele din Parlament, care sunt diferitele capete ale aceluiași balaur numit sistem. Vor să fie și în AUR, vor să ne controleze sau să ne distrugă”, marți seară, la „Marius Tucă Show”.

Nici dacă aș vrea nu aș putea să mă aliez cu PSD, că PSD are un aliat, un frate mai mic și mai prost cu care conduce România prin rotație: PNL. USL trăiește. O variantă a sistemului pe zona politică”, a mai declarat George Simion.

Întrebat pe cine ar da afară din țară, liderul AUR spune că „pe băieții ăștia de la PSD și PNL”.

Ne gândim la PNL și PSD, cum să scăpăm de acest USL 3. USL și USR. Este partidul-stat, fie că se cheamă UDMR, USR, PSD sau PNL”, a mai declarat George Simion.

Co-președintele AUR spune că parlamentarii partidului vor vota moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați, pe care îi acuză, în același timp, că le e teamă să ceară și suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Votăm, dar trebuie suspendat și Iohannis, pentru că el este patronul în momentul ăsta, al sistemului, al acestor partide. Ei nu îndrăznesc să ceară această suspendare, deși PSD avea toate motivele s-o facă”, a mai declarat Simion.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

[Video] Accidentat pe trecerea de pietoni de un... câine

Articolul următor

Miting de protest al pensionarilor anunțat pentru vineri, 11 iunie

Articole asemănătoare