Schimbare de strategie în privința funcţionării şcolilor | Sorin Cîmpeanu: „E nevoie să facem orice pentru a nu bloca spitalele”

„Pragul de 60% vaccinare a personalului din învăţământ a fost un indicator foarte bun atâta vreme cât el a putut să accelereze procesul de vaccinare a personalului din învăţământ, suntem la peste 70% grad de vaccinare a personalului din învăţământ la nivel naţional.

Avem 2838 de şcoli şi grădiniţe în care gradul de vaccinare era sută la sută din 17.631, 14.000 erau peste 60 la sută. Asta arată responsabilitatea profesorilor, învăţătorilor, educatorilor faţă de siguranţa sanitară. Dar acum odată cu specificul acestei variante Omicron, care din păcate afectează şi persoanele vaccinate, a fost necesară schimbarea strategiei cu privire la modul de funcţionare a şcolilor.

E nevoie să facem orice pentru a nu bloca spitalele. În acest orice, din păcate, am înţeles că trebuie să facă parte şi intrarea în online a şcolilor şi grădiniţelor, în judeţul respectiv”, a declarat Sorin Cîmpeanu, joi seara, la un post TV.

| Sursă: Realitatea.net

Total
37
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Leacul natural miraculos care luptă împotriva problemelor cardiace, artritei, tusei și a altor boli

Articolul următor

Polițistă în misiune, bătută de un bărbat de 65 de ani care îi ceruse ajutorul

Articole asemănătoare