Scene de GROAZĂ în Italia: Româncă, bătută cu bestialitate și sugrumată cu furtunul de duș. Agresorul, acuzat de tentativă de CRIMĂ

Conform polițiștilor, episodul de violență a avut loc în noaptea dintre 21 și 22 septembrie. Din informațiile de până în prezent se știe că victima ar fi fost lovită în casa atacatorului. Când a scăpat din mâinile agresorului, românca s-a dus singură la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ea le-a spus medicilor că a fost bătută de un cunoscut, relatează Știri Diaspora.

Românca le-a povestit polițiștilor că a fost bătută cu pumnii și picioarele, apoi lovită cu o vază. De parcă asta nu ar fi fost tot, bărbatul a încercat să o sugrume cu furtunul de duș.

Femeia susține că între ea și bărbat era o relație profesională. Mai exact, aceasta mergea în casa bărbatului și făcea curățenie. 

Anchetatorii iau în calcul și o altă variantă și spun că atacul ar fi fost apogeul unei dispute violente apărute din pasiune.

Agresorul a fost arestat la doar câteva ore distanță după cumplitul act de violență. Bărbatul a fost plasat, deocamdată, în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de crimă.

| Sursă: Realitatea.net

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

FDA da dat undă verde pentru a 3-a doză de vaccin Pfizer, în SUA - CUI se adresează "doza booster"

Articolul următor

AVERTIZARE METEO de vânt puternic și vreme deosebit de rece: Unde va lovi frigul

Articole asemănătoare