Scandal la pescuit

Scandal uriaș, în comuna Poienești, județul Vaslui. Mai mulți săteni au fost prinși la pescuit de mai multe echipaje de poliție.

Scandal uriaș, în comuna Poienești, județul Vaslui. Mai mulți săteni au fost prinși la pescuit de mai multe echipaje de poliție.

Se pare ca sătenilor le-au fost făcute plângeri de către administratorii barajului Pușcași, care ar fi reclamat faptul că oamenii le fură peștele. De partea cealaltă, sătenii se apară și spun că pescuitul pe râul Racova nu este interzis.

A plouat mult in ultimele zile, iar de la Garceni s-a dat drumul la baraj. Toata apa, cu tot cu peste vine pe râul Racova si se varsa in Puscasi. Acum, cei care administreaza barajul ar fi vrut ca pestele sa ajunga la ei, mai cu seama ca si din baraj urca peste in Racova, din cauza apei foarte mari. Ce vina avem noi ca mai prindem cate un peste pe raul asta? Cei de la Puscasi sa-si vada de barajul lor, iar politia sa se ocupe cu alte treburi, nu sa dea amenzi unor oameni necajiti, care prind cate un peste ca sa aiba ce pune pe masa, la copii. Si in anii trecuti s-a pescuit in zona asta, e un obicei de-al nostru ca atunci cand se da drumul la barajul de la Garceni sa venim sa prindem peste. E o crima de au trimis atatea echipaje de politie, de zici ca suntem cei mai mari infractori?“, s-a intrebat unul dintre satenii prinsi la pescuit, citat de Vremea Nouă.


Foto generic: unupetrotus.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

EURO 2020 | Programul meciurilor de astăzi, 22 iunie 2021

Articolul următor

Servicii medicale private decontate de stat, de la 1 iulie

Articole asemănătoare