Raed Arafat, atac la anti-vacciniști: “Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze”

Raed Arafat a lansat sâmbătă un apel la mass media, în special la televiziuni, să nu mai promoveze personale care pledează împotriva vaccinării, cu tot respectul față de libertatea de exprimare. ”Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat șeful DSU.

”Acum, tot respectul pentru libertatea de exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a declarat Arafat.

Un pacient infectat cu SARS-CoV-2, de la terapie intensivă, a fost transportat, sâmbătă, de la Oradea la Debrecen, a mai anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

“Un singur pacient a plecat astăzi de la Oradea, cu elicopterul, către Debrecen, de terapie intensivă. Acum mai pleacă pacienţi care sunt mai uşor, nu de terapie intensivă, de oxigen sau de altceva, adică de terapie intermediară, dar vor pleca din zona de graniţă”, a afirmat Raed Arafat.

Şeful DSU a fost prezent sâmbătă, la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, unde a ajuns ajutorul oferit de Danemarca, prin Mecanismul European de Protecţie Civilă, constând în 15 ventilatoare şi 8 concentratoare de oxigen necesare pentru tratarea bolnavilor COVID. 

| Sursă: Realitatea.net

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Marcel Ciolacu, reacție la adresa declarațiilor lui Florin Cîțu: "Frig, foame, sărăcie - Asta a reușit"

Articolul următor

Accident grav în Prahova - Patru persoane, între care și un copil de un an, transportate de urgență la spital

Articole asemănătoare
Citește știrea

Lucian Bode i-a certat pe mascații care au descins la o adresă greșită: „Pe mine explicațiile mă interesează foarte puțin. Acțiunea nu a avut la bază o documentare corectă”

Lucian Bode, ministrul de Interne, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că s-a greșit în privința perchezițiilor de ieri, la Clinceni. Acesta a spus că nu este interesat de explicații, considerând că s-a greșit, urmând a se lua măsuri după verificările dispuse.