Rabla pentru electrocasnice, etapa a doua

73.358 de vouchere au fost aprobate în etapa a doua a Programului “Rabla pentru Electrocasnice” din acest an. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat luni lista cu solicitanţii avizaţi.

73.358 de vouchere au fost aprobate în etapa a doua a Programului “Rabla pentru Electrocasnice” din acest an. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat luni lista cu solicitanţii avizaţi.

Din totalul voucherelor aprobate în a doua etapă a programului guvernamental, 34.158 sunt pentru achiziţia de televizoare, 22.884 pentru cumpărarea de laptopuri şi 16.316 pentru tablete.

Voucherele sunt valabile 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice, prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Lista cu solicitanții avizați este disponibilă AICI.

Înainte de utilizarea voucherului, utilizatorul trebuie să încarce Cartea de Identitate sau Buletinul de Identitate și Declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM în aplicaţia informatică.

Lista comercianţilor la care pot fi utilizate voucherele este publicată pe site-ul AFM, la adresa https://www.afm.ro/rabla_electrocasnice_comercianti_validati.php.

Reprezentanţii AFM precizează că după parcurgerea tuturor etapelor de selecţie a voucherelor, sumele aferente tichetelor generate şi neutilizate redevin disponibile, iar ulterior se poate relua întreaga procedură de selecţie pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont.

Ultima etapă a programului, cea de-a treia, va începe pe 18 iunie, la ora 10:00, şi vizează achiziţia de aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Anul acesta, bugetul alocat programului “Rabla pentru electrocasnice” este de 75 milioane de lei, aproape dublu faţă de sesiunea din 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Cum vrea Grecia să-i atragă pe turiști înapoi pe insule. Planul numit „Operațiunea libertate albastră”

Articolul următor

Autospecială de jandarmi implicată într-un accident mortal

Articole asemănătoare