PSD NU A TRECUT TESTUL SOLIDARITĂȚII

COMUNICAT DE PRESĂ
PSD NU A TRECUT TESTUL SOLIDARITĂȚII

Ne apropiem de data la care vom ieși din starea de urgență. Am trecut, și este posibil să mai trecem, printr-o perioadă grea, marcată de îmbolnăviri și, din nefericire, de decese. La fel ca majoritatea statelor lumii care s-au confruntat cu această epidemie și noi am fost cuprinși de teamă și neliniște. Dar ne-am unit în acest efort comun de a învinge epidemia și am căutat cele mai bune soluții pentru a merge mai departe. Români pentru români, umăr la umăr, într-o solidaritate care ne este specifică în momente de criză. Din păcate, PSD a înțeles altceva. Pentru PSD nu a contat decât cățăratul pe suferința oamenilor. Ipocrizie și cinism, într-o permanentă goană după voturi, prin minciună și dezinformare.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a țipat continuu că alocă fonduri, că rezolvă probleme, că Ministerul Sănătății nu-l ajută. Declarații și poziții de carton, nedemne pentru cineva care conduce o comunitate. Când s-a descoperit că la adăpostul stării de urgență prețurile de achiziții sunt prea mari, a început să jignească. Femei, bărbați, colegi din Consiliu Județean Neamț, nu a contat. A pus bețe-n roate oricărei inițiative, oricărui demers constructiv, cu un cinism greu de imaginat.

Ceea ce s-a întâmplat în județul Neamț nu este un caz singular. Totul a făcut parte dintr-o strategie bine gândită. Peste tot unde a avut pârghii de conducere, în special prin aleșii locali, PSD a boicotat eforturile PNL de a trece cu bine această criză. O atitudine nedemnă, pentru că pandemia de COVID 19 nu este despre PNL și PSD, pentru că virusul nu alege după culori. Aici vorbim despre viață și moarte.
Semneaza:

Senator Eugen Țapu Nazare
Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

NOI MAGISTRAȚI LA NEAMȚ

Articolul următor

SĂNĂTATEA ȘI DORINȚA MEDICILOR DE A DEVENI “SECTOR STRATEGIC”

Articole asemănătoare