Programa pentru Matematică la Bacalaureat 2021

Programa pentru Matematică la Bacalaureat 2021 conține materia pe care elevii de clasa a XII-a trebuie să o învețe pentru examen.

Programa pentru Matematică la Bacalaureat 2021 conține materia pe care elevii de clasa a XII-a trebuie să o învețe pentru examen.

Pe baza acestor programe, publicate de Ministerul Educației, vor fi construite subiectele de examen pentru Bacalaureat.

Proba scrisă la Matematică va avea loc marți, 29 iunie 2021.

În cadrul examenului național de bacalaureat Matematica are statut de disciplină obligatorie în funcție de filieră, profil și specializare. Astfel, programele de examen se diferenţiază, în funcţie de filiera, profilul şi specializarea absolvite, în:

• programa M_mate-info pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică-informatică şi pentru filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică-informatică;

• programa M_şt-nat pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii;

• programa M_tehnologic pentru filiera tehnologică: profilul servicii, toate calificările profesionale; profilul resurse naturale şi protecţia mediului, toate calificările profesionale; profilul tehnic, toate calificările profesionale;

• programa M_pedagogic pentru filiera vocaţională, profilul pedagogic, specializarea învăţătoreducatoare.

Programa de examen este realizată în conformitate cu prevederile programelor şcolare în vigoare pentru învățământul liceal. Variantele de subiecte pentru examenul național de bacalaureat evaluează competențele și conținuturile din prezenta programă, iar baremele de evaluare și de notare prevăd acordarea punctajelor pentru orice modalitate corectă de rezolvare a cerințelor.

PROGRAMA M_mate-info – Filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică-informatică, Filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică-informatică poate fi consultată AICI.

PROGRAMA M_şt-nat – Filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii poate fi consultată AICI.

PROGRAMA M_tehnologic – Filiera tehnologică, profilul servicii, toate calificările profesionale, profilul resurse naturale şi protecţia mediului, toate calificările profesionale, profilul tehnic, toate calificările profesionale poate fi consultată AICI.

PROGRAMA M_pedagogic – Filiera vocaţională, profilul pedagogic, specializarea învăţător-educatoare poate fi consultată AICI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Se întețesc cutremurele. Autoritățile în alertă

Articolul următor

Foto/Video - Căldură mare: S-a plimbat în sânii goi cu autobuzul prin oraș

Articole asemănătoare
Citește știrea

[Foto/Video] – Femeia însărcinată, implicată în accidentul de pe DN17, a decedat

Femeia însărcinată, implicată în accidentul din Șieu Măgheruș și găsită în stop cardio-respirator de echipajele medicale, a decedat! Ea se afla la volanul unuia dintre autoturismele implicate în accident. Celelalte 3 victime, dintre care un copil de 2 ani, sunt în afara oricărui pericol, dar au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.