Prinși în flagrant cu droguri de risc

Polițiștii au deschis o anchetă și au reținut doi tineri din Vrancea pentru trafic de droguri de risc.

Polițiștii au deschis o anchetă și au reținut doi tineri din Vrancea pentru trafic de droguri de risc.

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea a doi bărbați, de 20 și 26 de ani, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a două percheziții domiciliare. 63 de grame de cannabis, trei grindere și 1.150 de lei au fost descoperiți și ridicați, conform unui comunicat de presă.

Mai concret, în cursul zilei de ieri, 5 iulie, polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, în județul Vrancea.

S-a organizat un flagrant
Din anchetă rezultă că, din cursul anului 2020, un bărbat, de 20 de ani, ar fi comercializat droguri de risc, pe care le-ar fi procurat de la alt bărbat, de 26 de ani.

Astfel, în urma unui flagrant delict, asupra bărbatului de 20 de ani, polițiștii au descoperit 30 de grame de cannabis, destinat comercializării.

Ulterior, asupra celui de 26 de ani, polițiștii au descoperit 33 de grame de cannabis, trei grindere și 1.150 de lei, susceptibili a proveni din comercializarea drogurilor.

Percheziții domiciliare
În cadrul acțiunii, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară.

Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea a emis față de cei doi bărbați ordonanțe de reținere, urmând a fi prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.


Foto generic

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Persoanele vaccinate, îndemnate de OMS să poarte în continuare masca de protecție, în urma amenințării variantei Delta

Articolul următor

Cutremur neobișnuit în România

Articole asemănătoare