Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a ratat, din nou, Bac-ul. Limba Română continuă să-i facă probleme

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a ratat din nou Bacalaureatul, la vârsta de 43 de ani. Moroșanu ar fi urmat să susțină proba la Limba și Literatura Română, dar pentru că pentru că nu se simțea pregătit, potrivit unor surse, nu s-a mai prezentat.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a ratat din nou Bacalaureatul, la vârsta de 43 de ani. Moroșanu ar fi urmat să susțină proba la Limba și Literatura Română, dar pentru că pentru că nu se simțea pregătit, potrivit unor surse, nu s-a mai prezentat.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, trebuia să susțină proba la Limba și Literatura Română astăzi, însă, pentru că nu se simțea pregătit, potrivit unor surse, nu s-a mai prezentat, deși s-a înscris pentru susținerea probei. Aceasta este ultima și singura probă pe care ar trebui să o susțină pentru a absolvi Bacalaureatul, anul trecut acesta picând proba cu nota 3,60, dar obținând note de trecere la Istorie și Geografie. Moroșanu va mai avea o șansă în toamnă.

Prim vicepreședintele PNL Vrancea a picat examenul de Bacalaureat de anul trecut, cu nota 3,60 la Limba Română. El a declarat, la vremea respectivă, că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5. Moroșanu a luat 7,55 le Istorie și 8,65 la Geografie.

Liderul local, în vârstă de 43 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral. El declara recent că a făcut meditații la Limba Română.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copiii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

El mai spunea și că vrea să se înscrie la facultate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Jumătate din consumatorii de energie electrică loviți de noi scumpiri

Articolul următor

Alertă cu bombă la un mall din Deva

Articole asemănătoare
Citește știrea

[Video] Percheziții în Neamț. Au fost reținute 7 persoane suspecte de trafic de droguri

La data de 21.06.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 7 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Citește știrea

Grădina zoologică din Piatra Neamț desființată din cauza traumei ursoaicei Ina? Animalul continuă să se învârtă în cerc, eliberat după 20 de ani de captivitate

Grădina zoologică din Piatra Neamț va fi desființată, după 117 ani de funcționare. Hotărârea a fost luata de consiliul local, la propunerea primarului, care s-a consultat și cu cetățenii, după ce ursoaica Ina, care a stat 20 de ani închisă într-o cușcă la zoo, se învârte și acum în cerc, deși este liberă, in Sanctuarul de Urși de la Zărnești.