Poștașul va suna mereu de două ori. Pentru corespondență și pentru citirea contorului de energie

Acordurile-cadru semnate între Poşta Română şi E-Distribuţie Muntenia prevăd asigurarea serviciului de citire pentru contoarele consumatorilor casnici şi micilor consumatori din regiunile: Muntenia – pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, Banat – pentru judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, dar şi Dobrogea – pentru judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea. Serviciile prestate de operatorul naţional de servicii poştale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni.

Poşta Română a fost desemnată câştigătoare în urma etapelor de licitaţie electronică, în faţa altor şase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii. Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21.855.000 lei, fără TVA.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Procurorul General suspendat Alexandr Stoianoglo, ARESTAT pentru 30 de zile - Reacția acestuia

Articolul următor

Spitalul Judeţean Ilfov suplimentează paturile pentru pacienţii cu COVID-19

Articole asemănătoare
Citește știrea

A ÎNCEPUT REORGANIZAREA MAGAZINULUI PENSIROM (C.A.R.P.)

Reorganizarea magazinului Pesirom, magazin ce aparține Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Roman este în curs de desfășurare. Acest lucru a fost gândit de la finele anului 2020 cu scopul de a îmbogăți varietatea produselor, mărirea spațiului, astfel încât cetățeanul să poată cumpăra tot ce are nevoie. Aflat la trecerea spre piață, acesta are un vad bun. Magazinul este destinat tuturor celor interesați, înscriși sau nu la C.A.R.P.