Polițist înjunghiat la o terasă din Botoșani

Un polițist aflat în timpul liber a fost înjunghiat de un tânăr de 24 de ani, la o terasă din Botoșani.

Un poliţist aflat în timpul liber la o terasă din municipiul Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, în urma unui conflict. Agresorul a ajuns la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate și, în cele din urmă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Duminică seară, agentul de poliție, în vârstă de 34 de ani, se afla în timpul liber, la o terasă din oraş. La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict.

Fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind terasa.

Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital.

Colegii polițistului au reuşit să îl identifice pe agresor, iar în dimineaţa zilei de luni acesta a fost dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. În cele din urmă, a reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe, scrie stiri.botosani.ro.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Video | Dealer prins în flagrant de polițiști. Marfa valora sute de mii de euro

Articolul următor

Sfântul Ilie: Peste 142.000 de români îşi sărbătoresc onomastica

Articole asemănătoare