Partidul AUR militează pentru legalizarea cannabisului

George Simion militează pentru legalizarea cannabisului. Liderul AUR spune că va vota pentru cânepă, dar pentru cea românească.

George Simion militează pentru legalizarea cannabisului. Liderul AUR spune că va vota pentru cânepă, dar pentru cea românească.

George Simion a spus că în România se folosește cânepă de mii de ani, iar interzicerea ei s-a făcut pe baza unor motive absurde. Parlamentarul a lansat și acuzații dure la adresa oamenilor legii: „Polițiștii patronează întregi rețele de și câștigă bani mulți de pe urma faptului că este interzis cannabisul”.

Simion a amintit și de mai mulți români cu boli grave care au fost nevoiți să încalce legea pentru a-și alina durerile. Ei au comandat din alte țări produse medicinale din cannabis.

El spune că va vota pentru cânepa românească.

Este vorba de CBD, o substanță pe care o avea cânepa pe care o folosim de mii de ani. Cânepa a fost aproape interzisă în România din motive absurde. Nu este vorba despre consum de droguri, este vorba despre a alina durerea bolnavilor”, afirmă George Simion.

Mulți bolnavi de cancer și leucemie au trebuit să facă ilegalități și să aducă din Germania, Olanda, ulei CBD ilegal. Riscau pușcărie pentru că aveau nevoie de calmant. AUR vrea să elimine aberațiile astea din sistem și vom vota pentru cânepa românească și canabisul pentru uz medicinal”.

Simion susține că polițiștii, care dețin controlul rețelelor de trafic ilegal, împiedică procesul din motive financiare.

Patronează întregi rețele de acest gen și câștigă bani mulți de pe urma faptului că este interzis”, spune el.


Foto: jienii.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Șoșoacă, bluetooth-ul, vaccinul și teoria conspirației

Articolul următor

Accident grav: Două microbuze s-au ciocnit. A fost activat planul roșu de intervenție

Articole asemănătoare