CNS24.ro - Știri proaspete, corecte și obiective!

Parchetul General, fără căldură de o lună! Aurelian Bădulescu: „Cerem demisia primarului general și demiterea directorului de la Termoenergetica”

„Se întâmplă acest lucru din două motive: la conducerea Primăriei se află un domn de o incompetență crasă. La Termoenergetica este un domn care nu are nicio competență. Parchetul General nu are căldură și apă caldă în instituție, așa cum pățesc și locuitorii Bucureștiului.

Ieri, în sectorul 2, au stat fără apă și căldură peste 6 ore. Vorbim despre toate instituțiile care se află în același corp de clădire cu Parchetul General, printre care și Ministerul Mediului.

Primăria Capitalei poate rezolva, dar nu cu acești doi domni. Noi cerem două lucruri de ceva timp: demisia primarului general și demiterea directorului de la Termoenergetica. Să pună pe cineva capabil, altfel vom ajunge și mai grav. Avem copii în case, bătrâni”, a spus Aurelian Bădulescu, consilier general PSD în Consiliul General al Capitalei. 

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

VIDEO – S-a transformat într-o bombă sexy doar cu ajutorul machiajului. Imaginile au devenit virale instant pe rețelele de socializare

Articolul următor

Traficantă de droguri la 73 de ani, prinsă de poliție: Ce cantitate de stupefiante transporta în bagaje

Articole asemănătoare