CNS24.ro - Știri proaspete, corecte și obiective!

Nouă tehnică de contrabandă cu țigări. Pachete transportate peste graniță cu drona și aruncate pe copacii dintr-o livadă

,,În data de 11.08.2021, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu – judeţul Satu Mare, aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat, pe direcţia localităţii Halmeu, un aparat de zbor de mici dimensiuni (dronă), care transporta un colet. În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-o livadă de pomi fructiferi aflată la aproximativ 1.500 m de graniţa cu statul vecin, un colet învelit în folie neagră, care conţinea ţigări’’, a informat Poliția de Fontieră Română, în cadrul unui comunicat de presă.

În urma cercetării, polițiștii au descoperit într-o livadă de pomi fructiferi un colet suspect, învelit într-o folie neagră. După ce l-au deschis, anchetatorii au găsit în interiorul acestuia mai multe pachete de țigări de contrabandă.

În aceeași livadă, polițiștii au mai descoperit un cetățean român, care a declarat că locuiește în apropiere, îndrumând anchetatorii către casa acestuia. Bărbatul de 32 de ani, avea în curtea imobilului său, alte patru pachete asemănătoare cu cel găsit inițial de polițiști, plus alte câteva cartușe de țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii români de frontieră au alertat autoritățile din Ucraina, în vederea cercetării la comun a cazului. Bărbatul de 32 de ani a fost transportat, cu coletele găsite, la sediul poliţiei, unde, în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Taxă nouă pentru locurile de parcare din Sectorul 4. Ce riscă șoferii care nu respectă regulile

Articolul următor

MAE, avertisment de călătorie în Spania. Coduri galben, portocaliu şi roşu de caniculă

Articole asemănătoare