Motociclist decedat după ce a intrat într-un stâlp. Era urmărit de Poliție

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp, în timp ce încerca să scape de poliţiştii rutieri din oraşul Târgu Frumos, care se aflau în urmărirea sa.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Târgu Frumos au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui motociclu, care se deplasa pe raza oraşului. Întrucât tânărul şi-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa în trafic. La un moment dat, într-o curbă, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp. Poliţiştii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor tânărului, însă acesta a decedat”, a declarat, luni, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit acesteia, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui auto cu permis de conducere necorespunzător categoriei de vehicul condus şi ucidere din culpă.

“Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor în cauză”, a precizat Anca Vîjiac.


Foto generic

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Emiratele Arabe Unite "se joacă" cu norii. Au comandat ploi pentru a contracara căldura

Articolul următor

Coronavirus în România, 20 iulie. 34.254 de decese COVID de la începutul pandemiei

Articole asemănătoare
Citește știrea

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru autostrada A7

Încă o etapă depășită fără probleme în realizarea autostrăzii A7, care va trece prin Buzău către Moldova. Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici, astfel că autostrada Ploiești-Buzău poate trece la etapa următoare. Anunțul cu pașii făcuți în realizarea acestui proiect, pe care de altfel l-a susținut încă din campania electorală, a fost făcut de senatorul PNL, Vlad Mircea Pufu. Într-o postare pe Facebook, senatorul liberal explică, în detaliu, ce reprezintă acordul primit astăzi și care sunt etapele următoare.
Citește știrea

ZIUA EUROPEANĂ A NUMĂRULUI UNIC DE URGENŢĂ 112

Data de 11 februarie este Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgenţă 112. Numărul este gratuit şi valabil în toate ţările europene. Este rezervat doar pentru urgenţe ce necesită intervenţia imediată a serviciilor de urgenţă Ambulanţă, Pompieri, Poliţie, şi Jandarmerie.