Mezeluri pentru copii retrase de pe piața din România

Compania Family Butchers Germany GmbH (TFB) a anunțat că retrage două tipuri de mezeluri Reinert Bärchen Mortadella și Reinert Bärchen pentru că ar putea fi contaminate de cantități mici de praf de metal.

Compania Family Butchers Germany GmbH (TFB) a anunțat că retrage două tipuri de mezeluri Reinert Bärchen Mortadella și Reinert Bärchen pentru că ar putea fi contaminate de cantități mici de praf de metal.

Este vorba de produsele Reinert Bärchen-Wurst și Reinert Bärchen poultry sausage (Geflügel-Wurst).

Și Germania a anunțat retragerea acestor produse, motivând aceleași defecțiuni tehnice.

Compania Family Butchers Germany GmbH (TFB) a anunțat că retragerea produselor este din cauză că au fost găsite defecte în cursul unor controale extinse de calitate. Nu se poate exclude faptul că mici cantități de praf de metal au pătruns pe produse din cauza unui defect al utilajelor folosite în procesul de fabricare.

Totuși, TFB a decis preventiv ca, în cadrul unei retrageri publice, să retragă din comerț produse posibil afectate și să dea consumatorilor posibilitatea unui schimb.

Consumatorii pot returna produsele afectate în magazine cu restituirea prețului de cumpărare, chiar și fără a prezenta chitanța/bonul la casă, precizează compania germană.

În Versmold, Germania, în cadrul unor controale de calitate extinse au fost constatate defecte de calitate la unele pachete ale mărcii Reinert Bärchen. Astfel, nu se poate exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe produse cantități foarte mici de praf de metal. Datorită acestora, conform unei verificări și a unei evaluări a unor experți independenți, nu există niciun pericol pentru sănătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Guvernul dorește să egalizeze treptat vârsta de pensionare dintre femei şi bărbaţi

Articolul următor

Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei femei

Articole asemănătoare
Citește știrea

URGENȚE, URGENȚE

https://www.youtube.com/watch?v=n7QuvngYljwIeri, 8 ianuarie, la SERVICIULUI DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN NEAMŢ s-au înregistrat, din fericire, doar două cazuri deosebite: La…