Masuri DURE în Franța! Timpul dintre doza 2 și 3 de VACCIN va scădea, iar testele PCR vor avea valabilitate doar câteva ore

Ministrul Sănătății, Olivier Véran, va susține joi o conferință de presă, pentru a anunța noile măsuri ce vor intra în vigoare în Franţa și va da informaţii suplimentare despre a treia doză de vaccin anti-Covid.

Această a treia doză ar trebui să condiționeze valabilitatea paşaportului sanitar, scrie Voix du Nord, care a intrat în posesia informaţiilor confidenţiale.

Cei de peste 18 ani vor avea la dispoziție două luni și o săptămână, începând cu luna 5 după ce au primit doza a doua, pentru a se vaccina cu doza booster. 

Ca urmare, dacă persoana în cauză încă nu s-a vaccinat, permisul de sănătate nu va mai fi valabil, iar cei vaccinaţi cu două doze vor fi trataţi la fel cu nevaccinaţii, mai scrie sursa citată.

De asemenea, este de așteptat ca valabilitatea testelor PCR sa fie redusă de la 72 de ore, cât este în prezent, la doar 24 de ore.

Guvernul de la Paris ar fi decis să urmeze sfaturile Consiliului Științific și ale Consiliului de Orientare a Strategiei de Vaccinare, două organisme consultative care s-au exprimat în ultimele zile cu privire la obligativitatea celei de-a treia doze.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Dacian Cioloș, atac la AUR: Trebuie să dea explicații pentru oamenii care au murit din cauza minciunilor propagate

Articolul următor

Expert în sănătate publică: „Imunitatea de grup se obține la peste 86% rată de vaccinare”

Articole asemănătoare