Marcel Ciolacu, reacție la adresa declarațiilor lui Florin Cîțu: “Frig, foame, sărăcie – Asta a reușit”

“Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică. Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani! Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!

Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!

Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! DEJA AI SCUFUNDAT BARCA! Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!  Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Distribuția CORONAVIRUS în România - Toate județele au intrat în scenariul roșu - Cum stă cu incidența fiecare zonă - TABEL

Articolul următor

Raed Arafat, atac la anti-vacciniști: "Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze"

Articole asemănătoare