MAGISTRAȚI NEMȚENI, PRINȘI ”ÎN IADUL” DE LA ”MATEI BALȘ”

Una dintre cele mai cunoscute și vocale judecătoare din Neamț, Gabriela Baltag, în prezent membră a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), se afla, împreună cu soțul acesteai, tot judecător, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, internată în Institutul ”Matei Balș”, cea mai mare unitate spitalicească din România, care tratează bolnavii infectați de virusul SAR Cov 2.

Una dintre cele mai cunoscute și vocale judecătoare din Neamț, Gabriela Baltag, în prezent membră a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), se afla, împreună cu soțul acesteai, tot judecător, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, internată în Institutul ”Matei Balș”, cea mai mare unitate spitalicească din România, care tratează bolnavii infectați de virusul SAR Cov 2. În momentul în care, vineri, 29 ianuarie, în jurul orei 5, s-a produs incendiul devastator din acest spital , urmat de explozia în care au murit 5 pacienți, judecătoarea și soțul, erau internați în acest spital. Ei se numără, potrivit sursei citate, printre pacienți transferați, ulterior, la Spitalul ”Sfîntul Ioan” din București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

ALEGERI LA PATRONATUL MEDICILOR DE FAMILIE

Articolul următor

Tulpina britanică a COVID a suferit o nouă mutație, prezentă și în varianta sud-africană, ce ar permite virusului să evite sistemul imunitar

Articole asemănătoare