Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar al PNL: „Nu voi vota guvernul Ciucă! Nu guvernăm prin ordine militare”

„Decizia de a-l propune pe Nicolae Ciucă premier nu a fost a PNL, ci a lui Iohannis. PNL nu mai există, este prelungirea fără voință a lui Klaus Iohannis.

România e o țară democratică în care nu guvernăm prin ordin, prin disciplină miitară, ci prin dialog, transparență, dezbatere.

Domnului Ciucă nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung în funcții fără să aibă o carieră politică în spate. Iohannis e și el un exemplar în acest sens. El a apărut pe turnantă în PNL, a devenit președintele PNL și șeful statului. Te și miri cum au ajuns în funcții.

Eu, categoric, nu voi vota guvernul Ciucă. A fost picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”, a spus Ludovic Orban la un post TV.

„Chiar nu-mi pasă ce gândește domnul Cîțu. Eu l-am susținut pe Cîțu, împreună cu Iohannis, pentru că aveam spectrul acestei desemnări Ciucă. Eu nu aș fi acceptat niciodată să susțin ca premier un om care este militar. România este o țară democratică, nu guvernăm prin ordine militare. Politica nu se face prin ordin”, a mai spus Orban.

| Sursă: Realitatea.net

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

FOTO + VIDEO | Explozia de infectări i-a speriat pe cetățeni. Aglomerație la centrele de vaccinare din Brăila

Articolul următor

Simona Halep, de neoprit la Moscova! Cât s-a încheiat partida cu Kudermetova

Articole asemănătoare