LIVE | Câți antreprenori și-ar mai putea redeschide restaurantele și barurile, după ridicarea restricțiilor. Explicațiile unui reprezentant HoReCa, în direct la Adriana Nedelea LA FIX

Răzvan Crișan, reprezentant al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), vorbește în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX despre redeschiderea restaurantelor și barurilor în interior în tot mai multe localități, după ce numărul cazurilor de COVID a început să scadă din decembrie, după începerea vaccinării.

Principalele declarații ale lui Răzvan Crișan, reprezentant al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România:

Doar județele Cluj, Ilfov și Timiș mai sunt acum în scenariul roșu, cu rată de incidență a cazurilor de COVID peste 3 la mia de locuitori. Bucureștiul și 15 județe sunt în scenariul galben și ar putea redeschide restaurantele și barurile la 30% din capacitate, iar 23 de județe sunt în scenariul verde, situație care permite redeschiderea la 50% din capacitate.

Emisiunea Adriana Nedelea LA FIX poate fi urmărită, de la ora 11.00 și de la ora 13.00, pe site-ul Libertatea și pe pagina de Facebook.

| Știre indexată de pe site-ul: https://www.libertatea.ro/subiect/coronavirus

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Ion Caramitru s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Cei care anunță că nu fac vaccinul sunt niște oameni lipsiți de logică sau au alte interese”

Articolul următor

Rata de infectare continuă să scadă în București, însă au fost raportate mai multe cazuri față de zilele trecute. Situația pe județe

Articole asemănătoare