Legile puterii | Medicul Iulian Preda: E momentul să spunem adevărul exact așa cum este. Cu morți, cu suferință și tot ce presupune

„Încerc să-i conving pe cât mai mulți să se vaccineze, acum este o soluție. Capacitatea noastră de a munci, pe primul loc sunt ATI-iștii, infecționiștii, cei de la Ambulanță, SMURD, ei duc greul acestei pandemii. Noi o ducem și noi, dar mai puțin”, a declarat doctorul Iulian Preda, luni seară, în exclusivitate, la „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru. 

Medicul Iulian Preda, care este și șeful Secției de Chirurgie generală de la Spitalul Judetean de Urgenta Botoșani și coordonatorul măsurilor anti-COVID-19 din județ, a mai vorbit despre situația din aceste zile grele de pandemie la spitalul unde lucrează. 

„Suntem supraîntinși, au rămas câteva oaze non-COVID. Pe secția de Chirurgie generală sunt 5 secții de chirurgie, la etajul 7, la Ortopedie este și secția de Chirurgie plastica, au rămas un pic în Cardiologie, Neurologie, Oncologie, care nu sunt COVID, în rest, spitalul este COVID. Ma refer la tot nivelul care e Spitalul județean Botoșani”, a relatat medicul Iulian Preda.

Iulian Preda a suferit anul trecut peste o lună din cauza COVID-19, iar boala l-a afectat atât de mult încât și-a rugat colegii doctori să-i curme suferința. De aceea, acum, după experiența cruntă prin care a trecut timp de 38 de zile, este revoltat de declarațiile celor care îi spun că nu există COVID-19.

Despre cei care neagă existența virusului și a eficienței vaccinului anti-COVID-19, medicul a declarat, la „Legile puterii”, că „cei din presă ar trebui să filmeze mai multe imaginii cu pacienți cu forme medii si severe . Pana acum am avut sentimentul ca totul a fost blurat, acoperit, să nu stimuleze negativ imaginația unuia sau a altuia.

Cred ca este momentul să spunem adevărul exact așa cum este. Cu morți, cu suferință și tot ce presupune”.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

A murit un cunoscut jurnalist român - Fusese infectat cu coronavirus

Articolul următor

Doi români au provocat un scandal monstru într-un spital din Italia. Medici bătuţi cu bestialitate

Articole asemănătoare