La un pas de tragedie: Minori, frați, căzuți în toaleta din curte

Un băiat de un an și sora lui de 7 ani au fost la un pas de o tragedie după ce au căzut în toaleta din fundul curții. Primul care a căzut a fost băiatul, iar sora lui a sărit imediat să-l ajute. Copiii au ajuns în cele din urmă la spital.

Un băiat de un an și sora lui de 7 ani au fost la un pas de o tragedie după ce au căzut în toaleta din fundul curții. Primul care a căzut a fost băiatul, iar sora lui a sărit imediat să-l ajute. Copiii au ajuns în cele din urmă la spital,

Cei doi copii originari din localitatea vrânceană Gologanu au fost la un pas de moarte, după ce băiețelul a căzut în WC-ul din curte, iar sora sa a sărit imediat după el pentru a-l scoate din hazna.

Cei doi copii au ajuns la spital, fiind diagnosticați cu „ingestie accidentală de conținut fecaloid”. În prezent, starea lor de sănătate este bună.

Fetița a fost chiar externată din spital, în vreme ce băiatul a mai rămas internat câteva zile, aflându-se sub monitorizarea medicilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Sânzienele 2021 - Tradiții și obiceiuri

Articolul următor

Sărbătoare cu cruce roșie - Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul

Articole asemănătoare
Citește știrea

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru autostrada A7

Încă o etapă depășită fără probleme în realizarea autostrăzii A7, care va trece prin Buzău către Moldova. Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici, astfel că autostrada Ploiești-Buzău poate trece la etapa următoare. Anunțul cu pașii făcuți în realizarea acestui proiect, pe care de altfel l-a susținut încă din campania electorală, a fost făcut de senatorul PNL, Vlad Mircea Pufu. Într-o postare pe Facebook, senatorul liberal explică, în detaliu, ce reprezintă acordul primit astăzi și care sunt etapele următoare.