ÎNCĂ O MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA COMPLEXUL “ION CREANGĂ” PIATRA NEAMȚ

Miercuri, 3 iunie, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, din nou, cu privire la dispariția unei alte minore din Complexul de Servicii Comunitare „Ion Creangă” din Piatra Neamț. Bantaș Mădălina Maria, în vârstă de 16 ani, a părăsit voluntar instituția unde aceasta era instituționalizată și nu a mai revenit.
Semnalmentele minorei sunt următoarele: 1.63 m – înălțime, 68 kilograme, constituție astenică, ochi căprui, păr șaten ondulat.
La data dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni de culoare negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.
Polițiștii efectuează verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.
Reamintim faptul că, la sfârșitul săptămânii trecute, pe 31 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de dispariția minorei BĂRBIERU IOLANDA SABINA, în vârstă de 17 ani care a părăsit voluntar instituția amintită și nu a mai revenit.
Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor două fete, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

ECLIPSĂ DE LUNĂ PE 5 IUNIE

Articolul următor

PROIECTE PENTRU REVIGORAREA PIEȚII MUNCII

Articole asemănătoare