Imagini cu noul sistem de operare Windows 11 “scăpate” pe internet

Conform The Verge, mult anticipatul Windows 11, pe care Microsoft plănuia să-l țină ascuns până spre finalul lunii iunie, a apărut pe internet.

Conform The Verge, mult anticipatul Windows 11, pe care Microsoft plănuia să-l țină ascuns până spre finalul lunii iunie, a apărut pe internet.

Site-ul chinez Baidu.com a făcut dezvăluirea, iar întregul sistem de operare poate fi văzut de pasionați, alături de noua interfață, meniul de start și multe altele.

Astfel, interfața pentru utilizatori arată foarte similar cu cea din anulatul Windows 10X. Microsoft a vrut să simplifice sistemul de operare pentru dispozitivele cu două ecrane, dar a renunțat la proiect pentru a face Windows 11. Cele mai mari schimbări vizuale au loc în jurul barei de taskuri. Microsoft a centrat iconițele pentru programe, a făcut ordine în informații și a adăugat un nou meniu de Start.

Nu este o revoluție, dar fiecare aspect al Windows 10 pare să fie îmbunătățit
Ceea ce vedem în Windows 11 este o versiune simplificată a ceea ce avem deja în Windows 10, inclusiv aplicații fixate, fișiere recente, dar și capacitatea de a închide sau reseta rapid dispozitivul. Microsoft oferă opțiune centrării meniului Start sau poziționarea sa tradițională în partea de stânga a display-ului.

Încă mai sunt lucruri de văzut direct de la Microsoft, vorbind aici despre o versiune timpurie a OS-ului
Multe aplicații incluse în Windows 11 nu sunt încă prezentate și sunt așteptate să apară în săptămânile următoare. Chiar și așa, versiunea aceasta de Windows pare că este finisată și că este aproape gata pentru o versiune beta pe care să o testeze utilizatorii care sunt înscriși în testări.

Widget-urile revin pentru Windows 11, însă acestea nu sunt deocamdată finalizate pentru o prezentare corectă. Între timp, Microsoft Store nu a avut parte de noul design promis până acum, însă totuși vorbim despre o versiune extrem de timpurie a ceea ce se vrea înlocuitorul Windows 10.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Clipul zilei: Urs surprins traversând strada regulamentar pe trecerea de pietoni

Articolul următor

Accident cumplit! Copil de 4 ani decedat și patru persoane rănite | Video

Articole asemănătoare
Citește știrea

Ministrul Investițiilor, Cristian Ghinea: „Vom avea oameni care au salariu şi cotă socială”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene - Cristian Ghinea a vorbit despre venitul minim de incluziune, lege care există din 2016, dar nu a fost aplicată. Cei care primesc ajutoare sociale nu vor mai fi nevoiți să renunțe la acestea dacă se angajează. Este parte din planul Guvernului prin care vrea să încurajeze angajarea. Banii ar putea veni de la Uniunea Europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.