I-au furat 90.000 de lei și au ascuns banii în maşina de spălat

Un bărbat din Vulcan a fost păgubit cu 90.000 de lei de doi localnici pe care îi invitase să bea împreună, în locuinţa sa.

Un bărbat din Vulcan a fost păgubit cu 90.000 de lei de doi localnici pe care îi invitase să bea împreună, în locuinţa sa.

Doi localnici din Vulcan sunt acuzaţi că au jefuit un bărbat din aceeaşi localitate, păgubindu-l cu o sumă importată.

Vineri noaptea, victima celor doi a sunat la 112 şi s-a plâns că, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu alţi doi bărbaţi şi cu două femei, au consumat împreună băuturi alcoolice, iar după ceva timp, profitând de neatenţia lui, una dintre persoanele în cauză i-a furat 90.000 lei. Banii se aflau ascunşi în interiorul maşinii de spălat.

Poliţiştii au identificat un bărbat de 47 de ani, din Vulcan, bănuit de comiterea infracţiunii sesizate, faţă de care a fost luată măsura preventivă a arestării, pentru 30 de zile. Totodată, poliţiştii au identificat, la un punct de trecere al frontierei, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vulcan, care a încercat să se sustragă urmăriri penale intenţionând să părăsească teritoriul ţării. Faţă de acesta din urmă poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat“, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Asupra bărbatului oprit la frontieră, cu ocazia controlului, au fost găsiţi 4.750 de euro, sumă ce a fost ridicată în vederea indisponibilizării şi a recuperării prejudiciului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Alertă cu bombă la un mall din Deva

Articolul următor

Lista localităților în care PNL a câștigat alegerile parțiale

Articole asemănătoare