GAMING MARATHON, LA A DOUA EDIȚIE

https://www.youtube.com/watch?v=XN36I6JQTKo

Pe timp de distanțare socială, organizatorii celui mare mare eveniment de gaming din România, Nexus Gaming și Bucharest Gaming Week , vin în întâmpinarea gamerilor și a steamerilor cu un nou turneu. Astfel, vineri, 1 mai 2020, la București va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentul Gaming Marathon power by AOC Gaming, unde vor participa 20 dintre cei mai cunoscuți creatori români de conținut gaming, alături de alți 200.000 de participanți.
Maratonul va consta într-o serie de evenimente periodice, competiții diverse transmise LIVE pe youtube sau twitch, cu premii substanțiale.
Timp de peste 12 ore cunoscuții creatori de conținut gaming români: Zoozix, IceManLucky, Laylow48, Itsgossiplol, Valorant, Zombilău, String, AmyClaire97, Antonia, Werty, AlexaTV, Krieppen și JaxiTV vor juca meciuri de Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Fortnite sau Jackbox cu followerii lor.
Denis Alibec, jucătorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, va participa a doua oară la acest eveniment, de data aceasta jucând Dota2 alături de fani pe stream-ul echipei e-sports neXt Please Gaming.
Evenimentul principal al maratonului va fi un mini-turneu cu 3 etape în cadrul căruia două echipe formate din 10 youtuberi vor trebui să demonsteze măiestria în jocurile Counter-Strike: Global Offensive și Counter-Strike 1.6
Cei interesați pot descoperi întregul line-up, programul jocurilor și alte detalii pe www.bucharestgamingweek.ro și www.nexusclub.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

CRIZĂ ECONOMICĂ POST-PANDEMICĂ

Articolul următor

NEÎNȚELEGERI PE ARBORII TĂIAȚI LA ROMAN

Articole asemănătoare
Citește știrea

DIHONIE ÎNTRE PENSIONARI

https://www.youtube.com/watch?v=Gs4L0wKzrhkUn grup de pensionari nemulțumiți au colindat redacțiile mijlocelor media din oraș să se plângă unii de alții.…