Gabriela Firea, atac la PNL: PSD nu e mantaua de vreme rea! Avem nevoie de un guvern responsabil, nu de un balet ridicol

„Noi am formulat clar faptul că PSD nu e mantaua de vreme rea și nici umbrela PNL sau a USR sau a altcuiva, suntem partidul care a câștigat alegerile și a fost trimis neconstituțional în Opoziție. S-a văzut ce a însemnat guvernarea formată din PNL, USR și UDMR, și-au atins pragul de incompetență.

Acum tot ei, un partid care a pierdut alegerile, mă refer la PNL, pun condiții. Sunt ei în măsură acum, în acest tablou tragic, să mai pună condiții?! Avem nevoie de un guvern responsabil care să ia decizii urgente. Acest balet ridicol cine să fie ministru și cine nu mi se pare chiar cinic”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la un post TV, și a adăugat că este nevoie de un „guvern de specialiști care să obțină o majoritatea câteva luni în Parlamentul României”.

„Suntem într-o criză politică serioasă. Criza sanitară e îngrozitoare, și doar cei de la Putere nu realizează în ce colaps ne aflăm. În ce privește economia, am senzația că cei care se agață de scaunele guvernamentale acum chiar sunt iraționali, mă refer la creșterile explozive de prețuri la energie și gaze. Au arătat că nu au soluții!”, a concluzionat Gabriela Firea.

 

| Sursă: Realitatea.net

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Rafila: Creșterea cea mai rapidă a numărului de cazuri, care ne-a adus pe primul loc în Europa, a avut loc la două săptămâni de la Untold

Articolul următor

Nelu Tătaru despre o posibilă tulpină COVID românească. E clar că avem manifestări extrem de virulente

Articole asemănătoare
Citește știrea

A INTRAT CU MAŞINA ÎN STAŢIA DE ALIMENTARE

În cursul dimineţii de joi, 18 februarie, angajaţii unei staţii Peco de pe centura ocolitoare din municipiul Roman au avut surpriza neplăcută să constate ca un autoturism a intrat intr-o pompă de alimentare. Avaria produsă nu a afectat puternic staţia încât să producă scurgeri de combustibil.