FOTO + VIDEO | Explozia de infectări i-a speriat pe cetățeni. Aglomerație la centrele de vaccinare din Brăila

Joi, la centrele de vaccinare de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny și la centrul de vaccinare drive-through, au fost cozi pe parcurul întregii zile.

La un alt centru de vaccinare, joi, până la ora 14.00, au fost imunizate aproximativ 400 de persoane.

Miercuri, în județul Brăila s-au imunizat 1.057 persoane, dintre care 298 cu doza a treia. 

În ultimele trei zile, în județul Brăila s-au înregistrat 749 de cazuri noi de infectări cu SARS-COV-2, ceea ce face ca la nivel de județ incidența cazurilor să ajungă la 7,70 la mia de locuitori.

Cu acest indice, județul Brăila se află pe locul 15 la nivel național. În municipiul Brăila s-a depășit de miercuri, 20 octombrie, incidența de 10 la mie, joi ajungându-se la 10,2, cu 2.001 cazuri în ultimele 14 zile. De asemenea, în ultimele trei zile s-au raportat 28 de decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19. 

În orașul Însurăței, incidența a ajuns la 8,51 la mia de locuitori, cu 58 de cazuri în ultimele 14 zile, iar în Făurei este 7,89. În ambele localități se aplică restricții după ora 20.00 și în cursul săptămânii.

Cea mai mare incidență este în comuna Cazasu, cu 12,28 la mia de locuitori, 47 de cazuri în ultimele 14 zile. Tot cu peste 7,5 cazuri la mia de locuitori mai este comuna Racovița. 

În total, s-au imunizat de la începutul vaccinării 113.618 ed persoane, din care 61.807 persoane vaccinate complet. Dintre acestea, 6204 sunt vaccinate cu doza a treia.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

VIDEO – Un român a rămas uimit de ce fac nemții pe autostradă – A scos telefonul și a filmat totul: “Risipă din bani publici. Să ia exemplu de la noi”

Articolul următor

Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar al PNL: „Nu voi vota guvernul Ciucă! Nu guvernăm prin ordine militare”

Articole asemănătoare