FOTO Un recidivist se plimbă pe străzile din Huși îmbrăcat în polițist, medic sau ambulanțier

 

Bărbatul din Huși a fost condamnat în ultimii doi ani atât pentru „amenințare”, cât și pentru furt calificat. Localinicii îl cunosc drept un individ cu un comportament bizar și obiceiul de a se dac drept altcineva.

Ca să fie mai convingător în posturile de polițist, medic sau ambulanțier, Marcel și-a făcut și niște legitimații, cu poză și nume, sub care își scrie profesia închipuită, potrivit Vremea Nouă.

Sesizați de oameni, polițiștii de la Huși au început o serie de verificări în acest caz, pentru a stabili dacă individul s-a și folosit de autoritatea conferită de uniforma de polițist. Culmea este că recidivistul a fost zărit în uniforma de om al legii chiar în zona Poliției din Huși.

„În acest caz se fac verificări pentru identificarea persoanei în cauză, iar în funcție de ceea ce se va stabili, se vor dispune măsurile legale”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Personajul insolit a ieșit din închisoare, după ce a ispășit o pedeapsă pentru un furt calificat și o altă condamnare pentru infracțiunea de „amenințare”. Prima faptă a însemnat furtul unei biciclete, în 2019, iar a doua pedeapsă a venit în 2020, după ce a amenințat cu incendierea și cu violul familia unei preot din Huși.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Accident grav, în Capitală: 4 victime, după un impact violent - 7 mașini implicate - FOTO

Articolul următor

Bătaie la mall pentru un loc de parcare: doi bărbați au ajuns la spital

Articole asemănătoare