FOTO | Bărbați din Mureș și Cluj, reținuți pentru proxenetism. Ce au găsit anchetatorii la percheziții

Oamenii legii au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară în județele Mureș și Cluj, la locuințele a trei bărbați bănuiți de proxenetism.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, în perioada august-octombrie, cei în cauză, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, din orașul Luduș și municipiul Câmpia Turzii, ar fi înlesnit și determinat nouă femei să practice prostituția şi ar fi obţinut în acest mod, foloase patrimoniale de pe urma acestei activități.

La locațiile percheziționate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, 25 de telefoane mobile, două laptop-uri, o tabletă, aproximativ 5 kg de substanțe posibil a fi interzise de lege, precum și 10.350 de lei și 1.250 euro.

În baza probelor administrate, cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați instanţei de judecată, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Florin Cîțu după cei 128.000 de vaccinați astăzi: „Cifre care ne dau speranțe. Am încredere că vom înregistra noi recorduri”

Articolul următor

Maraton al vaccinării anti-Covid-19 de Ziua Armatei

Articole asemănătoare