Focuri de armă, în Cluj. Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat

Un echipaj al Poliţiei municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, existând indicii că acesta ar fi fost condus de o persoană care nu are permis de conducere.

,,Două echipaje de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire. Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un poliţist din cadrul echipajului, după somaţiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum şi două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecţie a străzilor Nicolae Vlăduţiu cu Mărului”, a precizat IPJ Cluj.

În mașină au fost identificat șoferul – un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu are permis de conducere, precum şi 4 pasageri. Unul dintre aceştia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului, a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, întrucât avea o plagă prin împuşcare. El a fost internat.

Poliţia din Cluj face cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, dar verifică şi modul în care oamenii legii au intervenit în acest caz.

,,În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce priveşte modalitatea de intervenţie la eveniment”, a mai transmis IPJ Cluj.

| Sursă: Realitatea.net

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Președintelui Iohannis participă, astăzi și mâine, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Care este AGENDA reuniunii

Articolul următor

Gabriel Oprea: „Nominalizarea unui militar ca premier, cea mai bună soluție în actuala situație de criză a țării”

Articole asemănătoare