Dosar PENAL după după ce membri ai AUR și George Simion au intrat în sediul Primăriei Timişoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, a fost întocmit un dosar penal pentru violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

George Simion susține că nu a pătruns cu forța în sediul Primăriei din Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și că a însoțit un revoluționar care voia să intre în audiență la edil. Declarațiile au fost făcute, în exclusivitate, de liderul AUR, la Raport de Zi, cu Ana Maria Păcuraru.

George Simion a declarat că scandalul din Primăria Tiimșoara nu a fost provocat de el.

„Erau timișoreni care au intrat in primărie. Și nu am folosit deloc violența, că nu era nimeni. Am fost până la etaj și nu ne-a întrebat nimeni nimic. Până am dat de un consilier, am spus că suntem cu un urmaș al revolutiei care de peste trei luni nu a fost primit in audiență”, a relatat liderul AUR, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă a vorbit cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, sau cu cineva din Primărie, George Simion a relatat că angajații nu îl plac pe edil, „că îi terorizează. Nu prea le convenea cu dl Robu, dar ăsta nu știe să conducă nici primăria”.

„Nu ne-a cerut nimeni nimic. Nici mască, nici certificat, nimic. (…) Nu ne-a întrebat nimeni nimic. N-am încălcat nicio lege. Am găsit prima ușă închisă, a doua ușă închisă. Poliția locală nu-l respectă pe dl Fritz, așa că a părăst postul. Am găsit a treia usa, unde nu era nimeni. Am intrat. Pe holuri, acolo lumea încuia, că nu-l prea iubesc pe dl Fritz. La etajul unu a venit un domn și ne-a zis să ieșim. Și  am ieșit”, a mai declarat George Simion, vineri, în exclusivitate, la Raport de Zi, cu Ana Maria Păcuraru.

| Sursă: Realitatea.net

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Când expiră de fapt ouăle, brânza, laptele și carnea. Tot ce ai știut până acum este greșit

Articolul următor

Încă o tragedie pe DN2. Accident rutier violent. Un om a murit, iar două persoane sunt rănite

Articole asemănătoare